ΣΕΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Εκπαιδευτικό Υλικό ΠΕ02 Φιλολόγων

ΣΕΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Εκπαιδευτικό Υλικό ΠΕ02 Φιλολόγων_Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ( ΙΕΠ) ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΥΛΙΚΟΥ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ_http://iep.edu.gr/el/component/k2/748-neoi-fakeloi-ylikou-g-lykeiou Επισημάνσεις για τα Αρχαία Ελληνικά_ http://www.iep.edu.gr/el/humanities-yliko/episimanseis-gia-ta-arxaia-ellinika Ενδεικτικές ερωτήσεις για την αξιολόγηση του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος Νέα Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία» http://www.iep.edu.gr/el/humanities-yliko/yliko-gia-g-lykeiou-2

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΕΕ-ΠΕ 02 ΧΡ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ_ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ “Οδηγίες διδασκαλίας για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα των Νέων Ελληνικών, της Γ΄ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου, Γ΄ και Δ΄ τάξεων εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2019-2020”.

ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 25.11.2019_ΣΕΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ   ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΑΜΗΣ 2. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.PPT

Συνέχεια ανάγνωσης

14.12.2019_Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ημερίδα: “Tomorrow is another STREAM Day!”, «Αύριο είναι μια ακόμα μέρα STREAM».

Το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής συνδιοργανώνει με την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση STEM ( E3STEM)  και τα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη ημερίδα, με θέμα:   “Tomorrow is another STREAM Day!”, ” Αύριο είναι μια ακόμα μέρα STREAM». Στόχος της ημερίδας είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα STREAM (Science, Technology, Reading, Engineering, Arts and Mathematics), μέσα από εργαλεία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής στην εκπαίδευση. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00-16:15 στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη (Ζήνωνος 10, Χριστούπολη, Σπάτα, T.Κ .190 04. Πληροφορίες: 210 6685600. Πρόσκληση Πρόγραμμα Δηλώσεις συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: Εγγραφή στην ημερίδα Αφίσα  Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

Συνέχεια ανάγνωσης

10.12.2019_ “Υλοποίηση ενδοσχολικής επιμορφωτικής ημερίδας”

Ενδοσχολική επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με τις Διευθύντριες και τους Συλλόγους Διδασκόντων των 3ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου και το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Αθήνας, με θέμα:«Ενδυναμώνοντας το παιδαγωγικό μας έργο στο πλαίσιο της σχολικής ζωής»Η επιμορφωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 8.00 – 14.00 μ.μ., στους χώρους των 3ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου. 1995_ΑΠ_04.12.2019_ΗΜΕΡΙΔΑ_3-11ο-ΔΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ_ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ.pdf

Συνέχεια ανάγνωσης

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιμορφωτική δράση για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus +»

Η ΣΕΕ Β. Μιχαηλίδη απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιμορφωτική δράση σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus + στους εκπαιδευτικούς παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης. Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και η διερεύνηση προθέσεων συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Προσχολικής Εκπαίδευσης στο πρόγραμμα Erasmus +. Η συμμετοχή στην δράση είναι προαιρετική και οι ενδιαφερόμενες/-οι, εφόσον το επιθυμούν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 23.12.2019: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=u912lJwl9EmKb0XwqY7GhNvReBXIEIVLnQCH3IxIkaVUQU05NVVXTUROUjBURElMMEY5MlNPRVVCTi4u Κατόπιν των δηλώσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/νες εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την ημερομηνία πραγματοποίησης της σχετικής δράσης, που θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Ιδρύματος Κρατικών υποτροφιών (ΙΚΥ).

Συνέχεια ανάγνωσης

12.12.2019_«Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση»

Ο ΣΕΕ Κ. Μιχαηλίδης διοργανώνει εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση, με θέμα: «Οι Πρακτικές Συνεκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης και οι παράγοντες σχολικής επιρροής», με τη συμμετοχή Εκπαιδευτικών Π.Σ. των σχολικών μονάδων επιστημονικής μας ευθύνης (όπως στον πίνακα αποδεκτών). Η εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12-12-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00-14:00 και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος επικοινωνίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της σχολικής μονάδας δεκαπέντε λεπτά (15΄) πριν από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης.

Συνέχεια ανάγνωσης

10.12.2019_«Επιμορφωτική συνάντηση για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής»

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής, Παρασκευή Λιούμπη με έδρα στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση, με θέμα: «Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών του Γυμνασίου μέσα από την εφαρμογή του παιδαγωγικού προγράμματος ‘Στίβος για παιδιά’ (KIDS’ ATHLETICS)» Εισηγητές: Χρύσανθος Καρούζος, Αναστάσιος Δικαστόπουλος, Εκπαιδευτικοί ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής Η επιμορφωτική συνάντηση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων ) και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10.12.2019 στο Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων, ώρα 12.00- 14.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, (Ταχ. Διεύθ.: Λ. Κηφισίας 182-184, Τ.Κ. 145 62, Κηφισιά Αττικής).

Συνέχεια ανάγνωσης

09/10/11/12.2019_ «Επιμορφωτικές Ημερίδες – Βιωματικά Εργαστήρια εκπαιδευτικών ΠΕ 70 – Δ΄, ΣΤ΄ & Ε΄ Τάξεων»

Η ΣΕΕ ΠΕ70 Μ. Καπετανίδου διοργανώνει τρείς (3) επιμορφωτικές ημερίδες σε συνεργασία με την κ. Χριστίνα Παπαζήση, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία, με θέμα: «Μάθηση και νέα Διδακτική: Αξιοποίηση του Διαδραστικού Πίνακα και Εκπαίδευση για την Αειφορία»

Συνέχεια ανάγνωσης

06.12.2019_«Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση Εκπαιδευτικών Π.Σ. των σχολικών μονάδων Γυμνασίων”

Ο ΣΕΕ ΕΑΕΕ Κ. Μιχαηλίδης διοργανώνει εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση, με θέμα: «Οι Πρακτικές Συνεκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης και οι παράγοντες σχολικής επιρροής», με τη συμμετοχή Εκπαιδευτικών Π.Σ. των σχολικών μονάδων επιστημονικής μας ευθύνης (όπως στον πίνακα αποδεκτών). Η εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη) επιμορφωτική–ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 06-12-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00-14:00 και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος επικοινωνίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της σχολικής μονάδας δεκαπέντε λεπτά (15΄) πριν από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης.

Συνέχεια ανάγνωσης