Ανακοίνωση για την Προσέλευση κοινού στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού και κατ’εφαρμογή των ισχυουσών σχετικών εγκυκλίων, σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία  με το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής  θα γίνεται κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά με αποστολή αιτήματος στα κεντρικά email του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.Αττικής:  2pekes@attik.pde.sch.gr,   2pekesat@sch.gr. Με τον ως άνω τρόπο θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διεκπεραίωση του θέματός τους. Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία στα Γραφεία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ., η είσοδος θα γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση μάσκας και μόνο όταν έχει προηγηθεί ραντεβού με τηλεφωνική επικοινωνία ( τηλ.  210 6080654, 210 6850754 ) ή με email  2pekes@attik.pde.sch.gr,   2pekesat@sch.gr,   και επιβεβαίωση της συνεργασίας  από την Γραμματεία ή τον αρμόδιο Συντονιστή/στρια Εκπαιδευτικού Έργου. Η παρούσα ανακοίνωση ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Πανελλαδική Διαδικτυακή Ημερίδα της Περιφερειακής Δνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής με θέμα: "Η Συμβουλευτική στη σχολική κοινότητα: αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αξιοποίησής της"

10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη Β’ Αθήνας  2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής


Διαδικτυακά, Πέμπτη 15 έως και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021
Στο  10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  συμμετέχουν περισσότεροι/ες από 1.000 μαθητές/τριες από όλες τις Εκπαιδευτικές βαθμίδες σχολικών μονάδων της Β΄ Αθήνας με την παρουσίαση ψηφιακών έργων που έχουν δημιουργήσει υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. Για το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και τα σχολεία που συμμετέχουν ανά συνεδρία πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες είτε στον ιστότοπο του Φεστιβάλ ή στο πρόγραμμα 10ο Μαθητικού Φεστιβάλ.
Ιστότοπος του ΦΕΣΤΙΒΑΛ Β΄ΑΘΗΝΑΣ :  http://v-athina.digifest.info/
Έναρξη εργασιών 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στη Β’ Αθήνας.
Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ΩΡΑ 10.00 
ΕΔΩ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 10ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ 
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ / AΦΙΣΑ/ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Β’ Αθήνας
Κωνσταντίνος Μαραγκός, Συντονιστής 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, ΣΕΕ ΠΕ 86  του 2ου ΠΕΚΕΣ Αττικής 

Επιμορφωτικές Δράσεις του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.

Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Για την τεχνική υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας κα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. λειτουργεί Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://hd2pekesat.mysch.gr 

Εργαστήριο  Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Έντυπο με χρήσιμες επισημάνσεις για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Covid-19 ΕΔΩ: http://www.centerschoolpsych.psych.uoa.gr/images/pdf/menoumespitisyndedemenoi–psichologiki-stirixi-gia-oikogeneies.pdf