Ανακοίνωση για την Προσέλευση κοινού στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού και κατ’εφαρμογή των ισχυουσών σχετικών εγκυκλίων, σας ενημερώνουμε ότι: Η επικοινωνία  με το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής  θα γίνεται κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά με αποστολή αιτήματος στα κεντρικά email του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.Αττικής:  2pekes@attik.pde.sch.gr,   2pekesat@sch.gr. Με τον ως άνω τρόπο θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διεκπεραίωση του θέματός τους. Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία στα Γραφεία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ., η είσοδος θα γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση μάσκας και μόνο όταν έχει προηγηθεί ραντεβού με τηλεφωνική επικοινωνία ( τηλ.  210 6080654, 210 6850754 ) ή με email  2pekes@attik.pde.sch.gr,   2pekesat@sch.gr,   και επιβεβαίωση της συνεργασίας  από την Γραμματεία ή τον αρμόδιο Συντονιστή/στρια Εκπαιδευτικού Έργου. Η παρούσα ανακοίνωση ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Πανελλαδική Διαδικτυακή Ημερίδα της Περιφερειακής Δνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής με θέμα:
Η Συμβουλευτική στη σχολική κοινότητα: αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αξιοποίησής της.

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Σε όλη την διάρκεια της Ημερίδας θα υπάρχει διερμηνεία στη Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Ευγενική χορηγία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΩΦΩΝ. Για την σύνδεσή σας με διερμηνεία αποστέλλετε στα email : 2pekesat@sch.gr ή 2pekes@attik.pde.sch.gr  αίτημα, ώστε να λάβετε  τον σύνδεσμο για την παρακολούθηση της ημερίδας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Για την τεχνική υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας κα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας στο 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. λειτουργεί Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://hd2pekesat.mysch.gr  

Εργαστήριο  Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Έντυπο με χρήσιμες επισημάνσεις για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Covid-19 ΕΔΩ: http://www.centerschoolpsych.psych.uoa.gr/images/pdf/menoumespitisyndedemenoi–psichologiki-stirixi-gia-oikogeneies.pdf