Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ηλεκτρονικών ΠΕ 84 Ελευθέριος Χονδρογιάννης σε συνεργασία με το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας «Κώστα Κοτσανάς» διοργανώνει: 

Σεμινάριο-επιμόρφωση πάνω σε θέματα Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.

Επίσης αυτή την περίοδο το Μουσείο φιλοξενεί την έκθεση για τον «Νίκολα Τέσλα», όπου το όραμα, το έργο και η προσωπικότητα του «ζωντανεύουν» στο Μουσείο. Μην
χάσετε αυτή την μοναδική εμπειρία.Η επιμορφωτική δράση αποσκοπεί στο να έλθουν οι συνάδελφοι σε επαφή, μέσω των εκθεμάτων, και της ξενάγησης που θα πραγματοποιηθεί, με συσκευές και κατασκευές – εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων και να γνωρίσουν τις χρήσεις και τις εφαρμογές τους στο γνωστικό τους αντικείμενο.

Η επιμορφωτική δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 11.45 πμ έως 14.00 μμ., στο Μουσείο (Πινδάρου 6, Αθήνα 106 71) με επιμορφωτές τους κ. Κοτσανά, Μηχανολόγο Μηχανικό και κα Καραθά, Μουσειολόγο.

Παρακαλώ να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο παρακάτω σύνδεσμο :
https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfU19G2aXA4I4KEpBU8fn7_osG0OmZIa_Dsfk14U_wA210 ARQ/formResponse
Η συμμετοχή των εν λόγω εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και εφόσον δεν παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου τους. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν τους
εκπαιδευτικούς κλάδου κλ. ΠΕ 84 & ΤΕ01.07.
Η επιμορφωτική δράση θα υλοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και τους συμμετέχοντες.
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την αγαστή συνεργασία.

280_ΑΠ_21.02.2020_ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΤΣΑΝΑ_ΣΕΕ ΠΕ 84 ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ_signed