Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της επιμορφωτικής συνάντησης των εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής Δ.Ε. με αντικείμενο τους Παραδοσιακούς Χορούς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες για την συγκρότηση Χορευτικής Ομάδας Εκπ/κών ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής Δ.Ε. της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας.

Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι ως πρώτη ημέρα συνάντησης, για τους/τις εκπαιδευτικούς ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής Δ.Ε. της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Χορευτική Ομάδα ορίζεται η Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 έως 14:00. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Δ/νση: Καραϊσκάκη 75 & Αρκαδίου, Τ. Κ. : 15341, Περιοχή: Αγ. Παρασκευή).

Βασικοί μας στόχοι α) είναι να δίνεται η δυνατότητα στους/στις συμμετέχοντες/ουσες εκπαιδευτικούς της αλληλοδιδασκαλίας και αλληλοεπιμόρφωσης σε θέματα παραδοσιακών χορών β) η καλύτερη εμπέδωση και απόδοση χορών μέσω της εξάσκησης στην Χορευτική Ομάδα και γ) η συμμετοχή των μελών της σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας της Χορευτικής Ομάδας: κ. Γεώργιος Σβάρνας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση.