Εδώ μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την πρόληψη αποβλήτων τροφίμων με τίτλο «Μην αφήνεις φαγητό να πάει χαμένο!», που έχει συγγραφεί το 2019 στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης «FOOD SAVE SHARE» του έργου A2UFood (Αναπόφευκτα και αποφεύξιμα υπολείμματα τροφίμων: Μια ολιστική διαχειριστική προσέγγιση για αστικά περιβάλλοντα).
Την ομάδα συγγραφής αποτελούν οι: Ευαγγελία Βλαχαντώνη, Θάνος Ιωάννου, Αφροδίτη Κατσιγιάννη, Κάτια Λαζαρίδη, Ελένη ΜΙχαλοδημητράκη, Κατερίνα Μπαζίγου, Μιχάλης Φωτιάδης, Χριστίνα Χρόνη.