6ο ΠΕΚΕΣ

Στο πλαίσιο συνεργασίας για την έναρξη της λειτουργίας των σχολείων κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022 η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους/τις τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 όλων των τάξεων των σχολείων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Η διδακτική αξιολόγηση στη σχολική τάξη. Πρωτόκολλα αξιολόγησης του γλωσσικού μαθήματος και των μαθηματικών».  Στο επιμορφωτικό σεμινάριο μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων ένταξης.

Η διαδικτυακή συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας Webex

https://minedu-primary2.webex.com/meet/fegglezou

την Παρασκευή 10/09/2021 και ώρες 8.30-10.45 π.μ.

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο έχει ως αντικείμενο τη διδακτική αξιολόγηση στη σχολική τάξη, ως διαδικασία απόλυτα συνυφασμένη με τη διδακτική πράξη. Η διδακτική αξιολόγηση είναι μια μοναδική διαδικασία σε κάθε μαθητή/τρια, η οποία επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος του παρόντος επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι να αναδείξει το περιεχόμενο της διδακτικής αξιολόγησης, τον τρόπο συλλογής πληροφοριών και τη διδακτική τους αξιοποίηση. Συμπληρωματικά, θα παρουσιαστούν ενδεικτικά πρωτόκολλα αξιολόγησης στη γνωστική περιοχή των μαθημάτων της Γλώσσας και των Μαθηματικών, συμβάλλοντας στη βαθύτερη κατανόηση των εφαρμογών της διδακτικής αξιολόγησης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο οργανώνεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΣΕΕ με βάση το Π.Δ. 79/2017 και είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς στους οποίους απευθύνεται. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών τροποποιώντας αναλόγως τις υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία την αντίστοιχη ημέρα.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσκληση Διευθυντών σε Διαδικτυακή Συνάντηση Συνε...
18 Οκτ 2021 18:34 - Καλαματιανού Μαρία

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο οι Συντονιστές Εκ [ ... ]

Επιμορφωτική Δράση για εκπαιδευτικούς Α΄, Β΄, Γ΄...
17 Οκτ 2021 18:55 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Βικτωρία Κατσιγιά [ ... ]

Διαδικτυακή Επιμορφωτική Ημερίδα εκπαιδευτικών Α΄κ...
17 Οκτ 2021 18:09 - Καλαματιανού Μαρία

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) ΠΕ70, Σκρέτας  [ ... ]

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας εκπαιδευτικών Τ.Υ. ...
17 Οκτ 2021 17:46 - Καλαματιανού Μαρία

Ο ΣΕΕ Εκπαίδευσης για την Αειφορία, Αχιλλέας Μανδρίκας [ ... ]

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών σε Διαδικτυακή Συνάντηση Σ...
17 Οκτ 2021 17:29 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Κατσιγιάννη Β [ ... ]

Άλλα Άρθρα