6ο ΠΕΚΕΣ

Στο πλαίσιο συνεργασίας για την έναρξη της λειτουργίας των σχολείων κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022 η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους/τις τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 όλων των τάξεων των σχολείων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Η διδακτική αξιολόγηση στη σχολική τάξη. Πρωτόκολλα αξιολόγησης του γλωσσικού μαθήματος και των μαθηματικών».  Στο επιμορφωτικό σεμινάριο μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων ένταξης.

Η διαδικτυακή συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας Webex

https://minedu-primary2.webex.com/meet/fegglezou

την Παρασκευή 10/09/2021 και ώρες 8.30-10.45 π.μ.

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο έχει ως αντικείμενο τη διδακτική αξιολόγηση στη σχολική τάξη, ως διαδικασία απόλυτα συνυφασμένη με τη διδακτική πράξη. Η διδακτική αξιολόγηση είναι μια μοναδική διαδικασία σε κάθε μαθητή/τρια, η οποία επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος του παρόντος επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι να αναδείξει το περιεχόμενο της διδακτικής αξιολόγησης, τον τρόπο συλλογής πληροφοριών και τη διδακτική τους αξιοποίηση. Συμπληρωματικά, θα παρουσιαστούν ενδεικτικά πρωτόκολλα αξιολόγησης στη γνωστική περιοχή των μαθημάτων της Γλώσσας και των Μαθηματικών, συμβάλλοντας στη βαθύτερη κατανόηση των εφαρμογών της διδακτικής αξιολόγησης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο οργανώνεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΣΕΕ με βάση το Π.Δ. 79/2017 και είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς στους οποίους απευθύνεται. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολείων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών τροποποιώντας αναλόγως τις υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία την αντίστοιχη ημέρα.

Πρόσφατα Άρθρα

10+1 Νέα Προγράμματα Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για τη...
25 Σεπ 2022 19:11 - Κυριακή Μέλλιου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών και Προϊσταμένων σε Δι...
24 Σεπ 2022 19:58 - Καλαματιανού Μαρία

Ενόψει της αρχής της νέας σχολικής χρονιάς, η Συντονίσ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/Διευθυντριών σε συνάντηση εργ...
24 Σεπ 2022 19:46 - Καλαματιανού Μαρία

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο οι Συντονιστές Εκ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών σε συνάντηση συνεργασ...
24 Σεπ 2022 19:33 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών σε διαδικτυακή συνάντη...
24 Σεπ 2022 19:18 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Μαντζαρίδου Α [ ... ]

Άλλα Άρθρα