6ο ΠΕΚΕΣ

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους Διευθυντές-Υποδιευθυντές/ντριες των σχολείων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Πανδημία. Προκλήσεις και ευκαιρίες για την αποτελεσματική διοίκηση της σχολικής μονάδας». To διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex και ώρες 09.40-11.40π.μ. Για την είσοδο στην ψηφιακή πλατφόρμα πατήστε το ακόλουθο link: https://minedu-primary2.webex.com/meet/fegglezou

Η συμμετοχή των υποδιευθυντών/ντριών στο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο είναι προαιρετική, εφόσον δεν διαταράσσεται η εύρυθμη διεξαγωγή του ημερήσιου προγράμματος.

Εισηγήτριες:

Φωτεινή Εγγλέζου, ΣΕΕ ΠΕ70 στο 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πειραιά

Άννα Κορακή, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, Ράλλεια Πειραματικά Σχολεία Πειραιά, M.Α στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική

 

Η πανδημία του COVID-19 προκάλεσε βίαιες και σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση και λειτουργία των σχολικών μονάδων. Στο πλαίσιο του προτεινόμενου σεμιναρίου θα συζητηθούν, αρχικά, οι σημαντικότερες θετικές και αρνητικές εκφάνσεις αυτών των αλλαγών. Στη συνέχεια, θα επιδιωχθεί η σύνδεση της τρέχουσας οργανωσιακής πραγματικότητας με την έννοια της αλλαγής αλλά και των κύριων χαρακτηριστικών του ηγέτη με τις αρχές διοίκησης ολικής ποιότητας. Τέλος, μέσα από την κριτική εξέταση σχετικών σεναρίων, θα αναδειχθεί η αξία της συναισθηματικής νοημοσύνης στη διοίκηση.

To επιμορφωτικό webinar θα διεξαχθεί σύμφωνα με το απόσπασμα της απόφασης της Πράξης 14/10-05-2021 της Ολομέλειας του 6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.

Παρακαλούνται οι κ. Δ/ντές-Δ/ντριες των σχολείων να φροντίσουν έγκαιρα για τις όποιες δυνατές αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα, ώστε να διευκολυνθεί η παρουσία και των υποδιευθυντών/ντριών στην πραγματοποίηση του επιμορφωτικού webinar.

Πρόσφατα Άρθρα

10+1 Νέα Προγράμματα Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για τη...
25 Σεπ 2022 19:11 - Κυριακή Μέλλιου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών και Προϊσταμένων σε Δι...
24 Σεπ 2022 19:58 - Καλαματιανού Μαρία

Ενόψει της αρχής της νέας σχολικής χρονιάς, η Συντονίσ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/Διευθυντριών σε συνάντηση εργ...
24 Σεπ 2022 19:46 - Καλαματιανού Μαρία

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο οι Συντονιστές Εκ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών σε συνάντηση συνεργασ...
24 Σεπ 2022 19:33 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών/ντριών σε διαδικτυακή συνάντη...
24 Σεπ 2022 19:18 - Καλαματιανού Μαρία

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Μαντζαρίδου Α [ ... ]

Άλλα Άρθρα