6ο ΠΕΚΕΣ

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους Διευθυντές-Υποδιευθυντές/ντριες των σχολείων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Πανδημία. Προκλήσεις και ευκαιρίες για την αποτελεσματική διοίκηση της σχολικής μονάδας». To διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex και ώρες 09.40-11.40π.μ. Για την είσοδο στην ψηφιακή πλατφόρμα πατήστε το ακόλουθο link: https://minedu-primary2.webex.com/meet/fegglezou

Η συμμετοχή των υποδιευθυντών/ντριών στο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο είναι προαιρετική, εφόσον δεν διαταράσσεται η εύρυθμη διεξαγωγή του ημερήσιου προγράμματος.

Εισηγήτριες:

Φωτεινή Εγγλέζου, ΣΕΕ ΠΕ70 στο 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πειραιά

Άννα Κορακή, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, Ράλλεια Πειραματικά Σχολεία Πειραιά, M.Α στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική

 

Η πανδημία του COVID-19 προκάλεσε βίαιες και σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση και λειτουργία των σχολικών μονάδων. Στο πλαίσιο του προτεινόμενου σεμιναρίου θα συζητηθούν, αρχικά, οι σημαντικότερες θετικές και αρνητικές εκφάνσεις αυτών των αλλαγών. Στη συνέχεια, θα επιδιωχθεί η σύνδεση της τρέχουσας οργανωσιακής πραγματικότητας με την έννοια της αλλαγής αλλά και των κύριων χαρακτηριστικών του ηγέτη με τις αρχές διοίκησης ολικής ποιότητας. Τέλος, μέσα από την κριτική εξέταση σχετικών σεναρίων, θα αναδειχθεί η αξία της συναισθηματικής νοημοσύνης στη διοίκηση.

To επιμορφωτικό webinar θα διεξαχθεί σύμφωνα με το απόσπασμα της απόφασης της Πράξης 14/10-05-2021 της Ολομέλειας του 6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.

Παρακαλούνται οι κ. Δ/ντές-Δ/ντριες των σχολείων να φροντίσουν έγκαιρα για τις όποιες δυνατές αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα, ώστε να διευκολυνθεί η παρουσία και των υποδιευθυντών/ντριών στην πραγματοποίηση του επιμορφωτικού webinar.

Πρόσφατα Άρθρα

Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών Π...
06 Δεκ 2021 10:11 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέ [ ... ]

Πρόσκληση Διευθυντών σε Διαδικτυακή Συνάντηση Συνε...
28 Νοε 2021 22:51 - Καλαματιανού Μαρία

Με το τέλος του α΄ τριμήνου λειτουργίας, σε μια απαιτητ [ ... ]

Επιμορφωτική Συνάντηση Φιλολόγων Τάξεων Υποδοχής...
24 Νοε 2021 21:21 - Παναγιώτης Φατσέας

Οι Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 Κασκαντάμη Μ [ ... ]

Επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών ΠΕ70 «Η ψηφια...
24 Νοε 2021 13:01 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Η ΣΕΕ ΠΕ70 Αρχοντία Μαντζαρίδου προσκαλεί τους εκπαιδε [ ... ]

«Λειτουργία των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγηση...
24 Νοε 2021 12:32 - Αρχοντία Ματζαρίδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται οι διευθυντές / διευθύντριες και  [ ... ]

Άλλα Άρθρα