• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 13:54

Σημαντική Ανακοίνωση σχετικά με την ηλεκτρονική Κράτηση Ραντεβού για τους ΕΕΠ-ΕΒΠ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αναφορικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού από τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ για την κατάθεση στην ΠΔΕ Αττικής της προβλεπόμενης αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για ένταξη στους αξιολογικούς πίνακες, εφιστούμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους στα εξής:

1.Δεν υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης του ραντεβού που έχετε κλείσει και για το οποίο έχετε λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιτυχούς καταχώρισης, οπότε θα πρέπει να επιδεικνύετε ιδιαίτερη προσοχή στη μέρα και ώρα που επιλέγετε καθώς και στην επιλογή του κλάδου στον οποίο ανήκετε.

2.Σε περίπτωση κράτησης δύο ή περισσότερων ραντεβού από το ίδιο άτομο, με χρήση διαφορετικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων, δε θα λαμβάνεται υπόψη κανένα, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση των Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης.

Δεδομένου του πολύ μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων και προκειμένου να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των παραπάνω οδηγιών.

Διαβάστηκε 2698 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 10:20