• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 10:30

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Οι μαθητές των σχολείων 20ο ΓΕΛ Αθήνας, 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου & 13ο ΓΕΛ Περιστερίου προβάλλουν τις ταινίες τους για να συγκεντρώσουν πόρους ώστε να συμμετάσχουν στην 15η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio  στον Πύργο Ηλείας.

Θέλουν, όπως και πέρυσι να ταξίδεψουν μέχρι τον Πύργο για να ζήσουν τη χαρά της προβολής της ταινίας τους σε κινηματογραφική αίθουσα και να γνωρίσουν άλλους νεαρούς κινηματογραφικούς δημιουργούς αλλα και να δουν ξεχωριστές και σπάνιες ταινίες από όλον τον κόσμο.
Πέρυσι η επιτροπή των παιδιών τους χάρισε το 2ο πανελλήνιο βραβείο.

Φέτος οι μαθητές αυτοί πάνε Γ' λυκείου, πηγαινοέρχονται στα φρονιστήρια κουβαλώντας την αγωνία των πανελληνίων αλλά και με καινούργια ταινία στις τσάντες τους με τον τίτλο "Αποσπερίτης" .
Περιμένουν πως και πως να πάνε στον Πύργο ξανά και να έχουν τη χαρά να μοιραστούν την εμπειρία της προβολής της δικιάς τους ταινίας αλλά και άλλων συναδέλφων τους!!! 

Δυστυχώς η οικονομική στενότητα και η έλλειψη χρόνου είναι 2 σοβαρά εμπόδια και πολλοί μαθητές δε θα καταφέρουν να ταξιδέψουν φέτος στο φεστιβάλ!
Γι' αυτό όσοι μπορείτε πηγαίνετε για μια ωρίτσα στο κέντρο για να τους στηρίξετε πρωτίστως ηθικά με την παρουσία σας και δευτερευόντως οικονομικά με τον οβολό σας...
Το 20ο ΓΕΛ Αθήνας & το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου θα προβάλουν επίσης σε επίσημη πρώτη τις νέες τους ταινίες!

Σάββατο, 21/11 | Ώρα: 13.00 | Κινηματογράφος «Αλκυονίς» | Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας| (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια - Στ. Λαρίσης)
Είσοδος ελεύθερη, κουτί ενίσχυσης
Διοργάνωση: 20ο ΓΕΛ Αθήνας, 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου, 13ο ΓΕΛ Περιστερίου

Προβολές Μαθητικών Ταινιών

Στο δρόμο για τον Πύργο...

Οι κινηματογραφικές ομάδες τριών σχολείων της Αττικής προβάλλουν τις ταινίες τους  στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» και συγκεντρώνουν πόρους για να ταξιδέψουν  στη 15η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας CAMERAZIZANIO, στα πλαίσια του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, στον Πύργο Ηλείας.

Σάββατο, 21/11 

Ώρα: 13.00

Κινηματογράφος «Αλκυονίς»

Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας

(ΜΕΤΡΟ Βικτώρια - Στ. Λαρίσης)

Διοργάνωση:  20ο ΓΕΛ Αθήνας, 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου, 13ο ΓΕΛ Περιστερίου