• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 15:20

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ21 ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΣΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ κλάδου ΠΕ21 ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΛΟΓΟΥ σε ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΣΥ

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-11-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 π.μ.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

* ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ σε ΚΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Β) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ 1ης ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Η 1η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN).

Γ) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

Δ) ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ

……………………………………………………………………………………………………………

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • ·Όσοι αναπληρωτές έχουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου, παρακαλούνται να το προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης. Για τους υπόλοιπους θα δοθεί προθεσμία δέκα (10) ημερών προκειμένου να μεριμνήσουν για την έκδοσή του και να το προσκομίσουν ή να το αποστείλουν στην Υπηρεσία μας.
  • Ως προς τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.
  • Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τα σχετικά παραπεμπτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τα προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις εκδοθείσες ιατρικές γνωματεύσεις.
  • Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν βγάλει φωτοτυπία τις ιατρικές γνωματεύσεις, τις οποίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις πρωτότυπες.
Διαβάστηκε 465 φορές