• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που αφορά παραπεμπτικά έγγραφα για Ιατρικές Γνωματεύσεις των ΕΕΠ & ΕΒΠ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013 όπου:

«… Η υγεία των υποψήφιων υπαλλήλων να ασκήσουν τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης, πιστοποιείται με γνωματεύσεις (α) παθολόγου ή γενικού ιατρού και (β) ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιωτών, με βάση παραπεμπτικό έγγραφο, στο οποίο περιγράφονται από την υπηρεσία τα καθήκοντα της θέσης που πρόκειται να καταληφθεί.»

η ΠΔΕ Αττικής καλεί

τους υποψήφιες/-ους προσωρινές/-ούς αναπληρώτριες/-ές κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ε.Ε.Π. και ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ε.Β.Π. οι οποίοι σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους στους οριστικούς πίνακες 2018-19, είναι υποψήφιοι για πρόσληψη στις πρώτες φάσεις,

εφόσον επιθυμούν να παραλάβουν το σχετικό παραπεμπτικό έγγραφο πριν την ημέρα της πρόσληψής τους, να αποστείλουν emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

προκειμένου να τους αποσταλούν τα σχετικά παραπεμπτικά έγγραφα, ώστε με την πρόσληψή τους να έχουν και τις ιατρικές γνωματεύσεις (α) παθολόγου ή γενικού ιατρού και (β) ψυχιάτρου,  είτε του δημοσίου είτε ιδιωτών.  

Προσοχή: τα αιτήματα θα γίνονται δεκτά έως και 6-9-2019, δεδομένου ότι μετά τη ημερομηνία αυτή θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία προσλήψεων, ως εκ τούτου δεν θα είναι εφικτός ο πλήρης έλεγχος των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Επισημαίνουμε δε, ότι τα σκαναρισμένα αρχεία των παραπεμπτικών θα αποστέλλονται στο ίδιο email από όπου παρελήφθησαν τα αιτήματα (παρακαλείσθε να μην δηλώνετε άλλο mail).

Σημ.:Tο μήνυμά σας να έχει θέμα
«ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ του [ΕΠΩΝΥΜΟ] [ΟΝΟΜΑ] ΚΛΑΔΟΣ»

Π.χ «ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ του [ΠΑΠΠΑΣ] [ΙΩΑΝΝΗΣ] ΠΕ23»

Διαβάστηκε 5841 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:18