• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 15:39

Ενημέρωση και πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα ενημέρωσης του ΙΚΥ για το πρόγραμμα Erasmus+

Ενημέρωση και πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα ενημέρωσης του ΙΚΥ για το πρόγραμμα Erasmus+

Σας ενημερώνουμε ότι τo Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ανακοινώνει την πραγματοποίηση ημερίδας ενημέρωσης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης σχεδίων κινητικότητας και στρατηγικών συμπράξεων στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Έμφαση θα δοθεί στη νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων 2018 για τους τομείς της Σχολικής και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες με εξειδικευμένη παροχή καθοδήγησης αναφορικά με τις αρχές, τους κανόνες και τον ορθό τρόπο σύνταξης και υποβολή αιτήσεων. Επίσης, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές αναφορικά με τη διαδικασία διαμόρφωσης προτάσεων Erasmus+.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε φορείς που δεν έχουν χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Erasmus+ για τους ανωτέρω τομείς από την Εθνική Μονάδα-ΙΚΥ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 με ώρα προσέλευσης 9.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) . Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ  έως τις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής : https://www.iky.gr/el/album-foto-erasmus-plus/item/3002-imerida-enimerosis-gia-to-programma-erasmus-athina-8-dekemvriou-2017