Μετάβαση των μαθητριών/μαθητών από τη μία βαθμίδα της εκπαίδευσης στην άλλη

Στο πλαίσιο των παιδαγωγικών-επιμορφωτικών δράσεων του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής (Πράξη 13η-10/5/2019), την Παρασκευή 17/5/2019, ώρα 12.0014.00, στο 6ο Δημοτικό Γέρακα, Κορομηλά 17Α, 15344 Γέρακας, τηλέφωνο: 210-6049631, θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Μετάβαση των μαθητριών/μαθητών από τη μία βαθμίδα της εκπαίδευσης στην άλλη». Η δράση συντονίζεται από τη ΣΕΕ ΠΕ 02, Μ. Καλογρίδου και υλοποιείται σε συνεργασία με τις/τους ΣΣΕ του 5ου ΠΕΚΕΣ :

Προσχολικής Εκπ/σης

Α. Ευθυμιοπουλου

Π. Φεγγερού

Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης

Γ. Ρογάρη (ΠΕ 70),

Β. Χαρίτο, (ΠΕ 70),

Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης

Καλογρίδου Μαργαρίτα (ΠΕ 02)

Καραγιάννη Ευαγγελία (ΠΕ 06),

Λαλαζήση Χ. (ΠΕ81- ΕγΑ).

Η Ημερίδα απευθύνεται στις/στους Διευθύντριες/Διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων Παιδαγωγικής ευθύνης των παραπάνω ΣΕΕ. Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιας/-ου Διευθύντριας/-ντή να συμμετάσχει μπορεί να προσέλθει και να παρακολουθήσει την επιμόρφωση η/ο Υποδιευθύντρια/-ντής του σχολείου ή ένας άλλος εκπαιδευτικός που ορίζει η σχολική μονάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, οι επιμορφούμενες/-οι θα παρακολουθήσουν ολιγόλεπτες εισηγήσεις από κάθε εισηγήτρια/εισηγητή, θα έχουν την ευκαιρία, συμμετέχοντας σε ομάδες εργασίας/workshop, να παρουσιάσουν & να ανταλλάξουν  απόψεις ή προτάσεις που κρίνουν αναγκαίες για το θέμα αυτό, ενώ θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης της επιμόρφωσης.