Επιμορφωτικές Ημερίδες εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 και Ειδικοτήτων Δημοτικών Σχολείων

Σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν επιμορφωτικές Ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων, Δημόσιων και Ιδιωτικών, που διδάσκουν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής από τη Βασιλική Παπαδοπούλου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) κλάδου ΠΕ70, με θέμα: «Η δύναμη της θετικής εκπαίδευσης»,  ως εξής:

  1. Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 8.30-14.00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Παλατίων Σκάλας Ωρωπού (οδός Σταδίου,  Σκάλα Ωρωπού) για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ωρωπού.

 

  1. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8.30-14.00 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (οδός Ευάγγελου Πεντζερίδη 3) και εργαστήρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου (Ναπολέοντος Ζέρβα 4, Άγιος Στέφανος, τηλ. 2106218574) για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Διονύσου.

 Οι Ημερίδες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και συγκεκριμένα με τον Καθηγητή Ψυχολογίας και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας (Ε.Ε.ΘΕ.ΨΥ.) κ. Αναστάσιο Σταλίκα ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα: «Θετική εκπαίδευση: Η δύναμη των θετικών συναισθημάτων».

Θα ακολουθήσουν βιωματικά εργαστήρια με θέμα: «Θετική εκπαίδευση: Δουλεύοντας με τα θετικά συναισθήματα μέσα στην τάξη» από τις κ.κ.: Ειρήνη Καρακασίδου, PhD, Ψυχολόγο, Συντονίστρια των Εργαστηρίων,  Φαίνη Κουδιγκέλη, PhD, Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, Ελένη Γαστουνιώτου, Ψυχολόγο & Εκπαιδευτικό, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Θετικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο, Θεοδώρα Ανυφαντάκη, Ψυχολόγο, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Θετικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο.