«Επιμορφωτικές Δράσεις σε συνεργασία με το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨»

Σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν επιμορφωτικές δράσεις για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων που διδάσκουν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής από τη Βασιλική Παπαδοπούλου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) κλάδου ΠΕ70, σε συνεργασία με «Το χαμόγελο του Παιδιού», τετράωρης διάρκειας με θέμα: «Πρόγραμμα ¨Pr.E.P.E.I.¨» ως εξής:

 

  1. τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς από τις 16.00-20.00, για τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δ. Διονύσου
  2. την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Παλατίων Σκάλας Ωρωπού από τις 16.00-20.00, για τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δ. Ωρωπού

 

Το Πρόγραμμα αφορά στη διαχείριση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας. Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα  «Pr.E.P.E.I.» υλοποιείται  από το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  για εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Οι εκπαιδευτικοί  μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα  στους μαθητές και στις μαθήτριές τους, εφόσον έχουν παρακολουθήσει την τετράωρη συνάντηση. Μετά την επιμόρφωσή τους οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης και  όλο το απαραίτητο υλικό για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα εντός της σχολικής χρονιάς.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις παραπάνω επιμορφωτικές δράσεις είναι προαιρετική και η επιμόρφωση γίνεται σε εθελοντική βάση.