Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 11:08

ΑΘΗΝΑ 02/09/2019, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Β.Π.) και ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η ΠΔΕ Αττικής υπενθυμίζει

στις/στους υποψήφιες/-ους προσωρινές/-ούς αναπληρώτριες/-ές κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ε.Ε.Π. και ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ε.Β.Π. οι οποίες/οι ήδη βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες του έτους 2018-19 της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ότι η προθεσμία υποβολής της ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ

λήγει

την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23.59 μ.μ.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των Αιτήσεων-Δηλώσεων Προτίμησης που έχουν προσωρινά αποθηκευθεί ή οριστικοποιηθεί από τις/τους υποψήφιες/ους μέχρι τώρα δεν είναι ο αναμενόμενος,

επισημαίνουμε ότι:

  • Στην περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση δήλωση προτιμήσεων εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο υποψήφιος (ακόμη και αν είναι εγγεγραμμένος στον οικείο πίνακα σχολικού έτους 2018-2019), σύμφωνα με την ανωτέρω Πρόσκληση του ΥΠΑΙΘ, δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη.

ΕΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ

στις/στους υποψήφιες/-ους προσωρινές/-ούς αναπληρώτριες/-ές κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ε.Ε.Π. και ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ε.Β.Π.

να οριστικοποιούν την Αίτηση,

διαφορετικά η Αίτηση που φαίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ως ‘’προσωρινά αποθηκευμένη’’

δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψη.

                                                          

Διαβάστηκε 4203 φορές
admin3

Τελευταία άρθρα από τον/την admin3

Σχετικά Άρθρα