• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 13:06

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για το πρόγραμμα EUROSCOLA-Απρίλιος

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος EUROSCOLA, η τριμελής επιτροπή που ορίστηκε με την Πράξη 1/01-02-2016 του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό προκειμένου να επιλέξει την προσφορότερη λύση, για τη μεταφορά 24 επιλεγέντων μαθητών Λυκείου και 2 συνοδών εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Στρασβούργο) από 27 έως 29 Απριλίου 2016, με βάση:

α) τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς και

β) την καταλληλότερη προσφορά που ικανοποιεί πληρέστερα τις ανάγκες του έργου

Οι κλειστές προσφορές των ενδιαφερομένων θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής:

Μετακίνηση : Η μετακίνηση προς και από το Στρασβούργο θα γίνει αεροπορικώς. Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρέπει να είναι καθορισμένες. Οι μετακινήσεις θα γίνονται με λεωφορεία που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης μαθητών και συνοδών, βάσει της κείμενης σχετικής νομοθεσίας. Πρέπει να υπάρχει λεωφορείο καθώς και ξεχωριστό μεταφορικό μέσο για κάθε μετακίνηση των μαθητών και των συνοδών καθηγητών διαθέσιμο επί 24ωρου βάσεως, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει επίσημος ξεναγός και έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου σας.

Διαμονή και Ξενοδοχείο: Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι 3 ημέρες (27, 28 και 29 Απριλίου 2016) με 2 διανυκτερεύσεις (27 και 28 Απριλίου 2016), για τις οποίες πρέπει να κατατεθεί ημερήσιο πρόγραμμα των μετακινούμενων (ξεναγήσεις, επισκέψεις σε μουσεία, εκδηλώσεις κλπ.), έχοντας υπόψη ότι η ημερίδα EUROSCOLA πραγματοποιείται την 28η Απριλίου 2016 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3* ή 4* με ημιδιατροφή (πρόγευμα και ένα γεύμα). Τα δωμάτια των μαθητών θα είναι δίκλινα ή τρίκλινα και των συνοδών καθηγητών μονόκλινα. Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

Ασφάλεια: Υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης.

     Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού, αλλά και η τιμή ανά άτομο. Στην οικονομική προσφορά πρέπει να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι τωναεροδρομίων, οι επίναυλοι καυσίμων και ο Φ.Π.Α (ξεχωριστά). Με κάθε προσφορά που κατατίθεται απαραίτητη είναι και η υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αποσφράγιση των προσφορών, η αξιολόγησή τους καθώς και η κατακύρωση στον ανάδοχο θα γίνει από την επιτροπή διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σε πρόσκληση προς τους συμμετέχοντες που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής.  

Η παρούσα προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού:

•  θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής και

• θα κοινοποιηθεί με e-mail στη Γενική Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), με την παράκληση να κοινοποιηθεί στα μέλη της που πληρούν τις προδιαγραφές για κατάθεση προσφοράς.

   Η προθεσμία υποβολής προσφορών για τον ανωτέρω διαγωνισμό αρχίζει στις 08/02/2016 και λήγει στις 22/02/2016. Τα ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6450254 της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Αττικής και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο Α4 αναγράφοντας εξωτερικά απαραιτήτως τη φράση «Για τον πρόχειρο διαγωνισμό EUROSCOLA», στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκ/σης Αττικής

Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι

11521-Αθήνα

Δεκτές θα γίνονται οι κλειστές προσφορές με ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου έως και 22/02/2016.

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΝΤΟΣ

 

ΑΔΑ: 68ΝΞ4653ΠΣ-ΡΨΩ