• minedu logo transp new

    Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής έχει την έδρα της στην Αθήνα, Αναστασίου Τσόχα 15-17 και είναι αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής. Έχει υπό την εποπτεία της 3.564 σχολικές μονάδες και ειδικότερα 2.548 σχολεία πρωτοβάθμιας και 1.016 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Από την 1η Απρίλιου του 2019, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο Δρ. Κόσυβας Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03 (ΑΔΑ: ΩΩΤΗ4653ΠΣ-ΒΔ3).

Π

Δ

Ε

 

Α

τ

τ

ι

κ

ή

ς

Phonebook-icon32x32  maps-icon32x32  rss-icon48x48

Γραμμή Βοηθείας

help line

safe line

SaferInternet4Kidslogo

sos-line

S

@

f

e

r

 

I

n

t

e

r

n

e

t

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:22

[ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ] Ανακοίνωση σχετικά με την επιλογή Διευθυντών ΠΕ & ΔΕ Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη σημερινή ανάληψη υπηρεσίας απ’ τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την υπ’ αριθμ. Φ.32/17461/10-12-2015 «Προκήρυξη» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής με θέμα: «Πρόσκληση πλήρωσης θέσεων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής».

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας δημοσιοποιήθηκαν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής και κοινοποίηση στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, όλα τα προβλεπόμενα απ’ τις διατάξεις στοιχεία και οι αντίστοιχοι πίνακες.

Μετά και την τοποθέτηση των Διευθυντών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, με τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και για πληρέστερη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν τη διαδικασία και που δεν αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, πλέον των όσων ήδη έχουν κοινοποιηθεί.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής είναι στη διάθεση όλων των υποψηφίων για παροχή των στοιχείων εκείνων που επιθυμούν και που έχουν έννομο συμφέρον να λάβουν.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ-ΠΕ-ΚΑΙ-ΔΕ-ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕ